Týden slezské kuchyně
Soutěž pro návštěvníky restaurací se slezskými specialitami
Projekt si klade za cíl s minimálními náklady a se zapojením široké veřejnosti propagovat tradiční regionální pokrmy a produkty našeho regionu Opavské Slezsko.
Pravidla soutěže „Týden slezské kuchyně“
Soutěž je iniciovaná Ústavem lázeňství, gastronomie a turismu v Opavě ve spolupráci s destinačním managementem Opavské Slezsko a občanskou iniciativou ZMĚNA PRO OPAVU.
Soutěž bude probíhat v restauračních zařízeních v regionu Opavské Slezsko v termínu od
4.dubna do 13.dubna 2014
Restaurace, kavárny i hospůdky se mohou do soutěže přihlásit na e-mail: slezskakuchyne@seznam.cz
Bližší informace o soutěži na webu www.slezskakuchyne.cz
Soutěž pro hosty restaurací – vyhodnocuje provozovatel
Restaurace v tomto období budou nabízet pokrmy Opavského Slezska.
Pokud si host objedná pokrm z této nabídky, může se zúčastnit soutěže o slosování své účtenky. Na účtenku host zaznamená svůj telefon a jméno a vhodí ji do označené nádoby na provozovně. Slosování proběhne přímo v restauraci. V každé restauraci bude vylosován jeden výherce, který obdrží z rukou provozovatele poukaz na bezplatnou konzumaci. Hodnotu určí provozovatel a hosta bude telefonicky informovat.
Soutěž pro hosty restaurací – vyhodnocuje organizátor
Host může také hlasovat pomocí SMS a to vepsáním specifického kódu gastronomického zařízení a zasláním SMS na dané číslo. Hlasování bude zpracováno.
Výherci obdrží cenu – bezplatnou návštěvu libovolného zážitkového večera v Gastrocentru Slezské univerzity. Poukaz v hodnotě až 1000 Kč se vztahuje na dvě osoby.
Dalšími hodnotnými cenami jsou balíčky regionálních produktů v hodnotě:
- za 3000,- Kč
- za 1500,- Kč
- za 500,- Kč
Výherce bude o své výhře informován telefonicky (na základě telefonního kontaktu z SMS) a to nejpozději do 21.4.2014. Ceny budou předány po osobní dohodě.Hodnocení budou zveřejněna i v propagačních materiálech Opavského Slezska a tisku.
Za kolektiv organizátorů soutěže
Mgr. Dalibor Halátek